Domov  |  Kontakt  | 

EKODAN d.o.o., Tržaška cesta 539, 1351 Brezovica pri Ljubljani

T: +386 (0) 41 329 729   M: info@ekodan.si

Potrebujete dodatne informacije glede nakupa in montaže?

Pokličite naše izkušene tehnične svetovalce. Skupaj bomo našli rešitev. 

041 329 729

Potrebujete dodatne informacije glede nakupa in montaže?

Pokličite naše izkušene tehnične svetovalce. Skupaj bomo našli rešitev. 

041 329 729

KLIMATSKE NAPRAVE LG

lg klimatkse naprave - boljše rešitve za odlično klimo

 

Nenehne raziskave, širitev razvojnih linij in sistem nadzora kakovosti je LG povzdignilo v sam vrh klimatskih naprav. Da bi zmanjšali vsebnost freona v zraku (glavni uničevalec ozona), so razvili alternativno hladivo R-410A in nov sistem plazemskega čiščenja zraka za učinkovito sterilizacijo. Inovativno so izboljšali pretok zraka ter tako v svetovnem merilu dosegli najnižjo glasnost in zagotovili prijetnejše in ustreznejše razmere za prebivanje. V novo serijo klimatskih naprav ARTCOOL so vključene vse izboljšave, vključno z novim sistemom plazemskega čiščenja zraka, pozlačenimi rebri in novimi lastnostmi, kot je samodejno čiščenje.


ZAVEDAMO SE, DA PRI IZBIRI KLIMATSKE NAPRAVE PRIČAKUJETE POPOLNOST.

Pri podjetju LG se zavedamo, da pri izbiri klimatske naprave za vaš dom, pričakujete popolnost. Zaradi tega smo neprestano razvijali inovativne rešitve za krmiljenje klimatizacije, ki zmorejo ustvariti udobje, energetsko učinkovitost in izredno zanesljivost.

Poleg ponudbe izvrstnih klimatskih naprav LG ponuja tudi enkratno udobnost s poenostavljenim načinom montaže in vzdrževanja, obsežno tehnično podporo, strokovne nasvete in pravočasno dobavo. Kot je to izvajalo vedno v dolgi in slavni zgodovini, bo podjetje LG tudi v prihodnosti nadaljevalo z izboljšavami in uvajanjem novih tehnologij v korist uporabnikov po vsem svetu.

 A+++  Odlična energetska učinkovitost

Superiorna inverterska tehnologija ponuja izredno hlajenje in ogrevanje ter hkrati občutno zmanjšuje porabe energije. Z izpolnjevanjem najnovejših zahtev EU standardov glede porabe energije je ta napredna tehnologija, ki omogoča varčevanje z energijo, idealna rešitev za potrošnike, ki želijo zmanjšati svoj energetski odtis oziroma porabo energije. 

            

Active Energy Control

S proizvodi razreda A+++, za katere je značilna inovativna tehnologija ˝Active Energy Control˝, je LG energetsko učinkovitost dvignil na popolnoma novo raven. Funkcija ˝Active Energy Control˝ stopnjo porabe električne energije in kapaciteto hlajenja prilagodi s pomočjo krmiljenja maksimalne frekvence elektromotorja kompresorja.

varčne klimatske naprave            active energy control

 


Popolna zaščita pred mikrobi, bakterijami in virusi

LG klimatske naprave s pomočjo lastne tehnologije za čiščenje zraka in učinkovitih filtrov za zrak ustvarjajo bolj čisto, udobnejše domače okolje ter varujejo pred v zraku razpršenimi virusi in alergeni ter celo odstranjujejo neprijetne vonjave.

   

 

 

 

  

   

 


Popolnoma tiho obratovanje

Poleg izboljšane kvalitete zraka, proizvodi LG obratujejo z impresivno nizko glasnostjo ter tako zagotavljajo miren – hladnejši in energetsko bolj učinkovit LG dom.

zdravo bivalno okolje            tiho obratovanje