Domov  |  Kontakt  | 

EKODAN d.o.o., Tržaška cesta 539, 1351 Brezovica pri Ljubljani

T: +386 (0) 41 329 729   M: info@ekodan.si

Potrebujete dodatne informacije glede nakupa in montaže?

Pokličite naše izkušene tehnične svetovalce. Skupaj bomo našli rešitev. 

041 329 729

Potrebujete dodatne informacije glede nakupa in montaže?

Pokličite naše izkušene tehnične svetovalce. Skupaj bomo našli rešitev. 

041 329 729

Mednarodna vodilna znamka NOBO

NOBO je mednarodna vodilna znamka, ki se že več desetletij ponaša z električnimi ogrevalnimi rešitvami, z inovativnimi grelniki in kontrolnimi sistemi. Več milijonov izdelkov, ki se prodajajo po vsem svetu dokazujejo, da NOBO zagotavlja kakovostne in trajnostne rešitve. Znamka NOBO je v lasti Glen Dimplex Nordic-a, norveško podjetje, ki razvija, proizvaja in prodaja energetsko učinkovite izdelke in rešitve na področjih ogrevanja in udobja. Podjetje ima svoje hčerinske družbe, ki delujejo na Norveškem, Švedskem, Finskem in Danskem in izvaža v več kot 25 držav po vsem svetu. Skupina je v lasti skupine Glen Dimplex, ki je največji proizvajalec na svetu in dobavitelj izdelkov za električno ogrevanje. Nova generacija grelnikov in kontrolnih sistemov NOBO s tehnološko platformo, ki določa standard za prihodnje električno ogrevanje nudi popolno ogrevanje in nižji račun za elektriko.

 

Vrhunsko udobje - Made in Norway

Najbolje prodajani model električnega radiatorja NOBO, s preko 3 milijone prodanih konvektorjev po celem svetu. Klasičen norveško-skandinavski design, konvektorskega radiatoja narejenega na norveškem je opremljen s sobnim termostatom, lahko pa ga nadgradimo tudi z brezžično povezljivim termostatom in novim sistemom NOBO Energy Control.

 

 NOBO radiatorji

 

Vrhunski sistem ogrevanja

Nobo električni konvektor, serije 8 je moderno zasnovan električen radiator, kateri deluje na osnovi toplozračne konvekcije. Ogret zrak, ki na spodnji strani radiatorja vstopa v ogrevalno komoro, se po principu nežne konvekcije vzdiguje in na zgornjem delu radiatorja, preko rež vstopa v prostor. Nežna konvekcija deluje neopazno, brez ventilatorja in neslišno. Rezultat je žametno prijetna toplota po vsem prostoru, napredni nizkotemperaturni grelnik iz aluminija pa ne povzroča izgorevanja prahu in tako vzdržuje zdravju prijazno klimo v prostoru, tudi ob uporabi oseb z asmatskimi težavami.

Klasičen skandinavski design

Vsi robovi radiatorja serije 8 so zaobljen in všečni vsakemu uporabniku. Radiator Nobo serije 8 je kompaktnejši kot so konkurenčni radiatorji, z enakimi izkoristki, kljub temu pa zavzamejo nekaj manj prostora in so manj vpadljivi. Prijazni so do uporabe v otroških sobah in varni za uporabo tudi v primeru majhnih otrok v sobi.


NOBO radiatorji


Resnična toplota

Ni potrebno velika spremembe temperature v prostoru, da bi se počutili nelagodno. Samo rahel padec temperature lahko zelo zniža udobje. Nobo radiatorji so opremljeni z vrhunskimi elektronskimi termostati, kateri preprečujejo vsakršno nihanje temperature v prostoru, ne glede na spreminjanje zunanjih temperatur.

 

NOBO interier


Enostavni za uporabo

Ne glede na to, s katerim termostatom so opremljeni radiatorji NOBO, je nastavitev sobne temperature enostavna, preko kontrolne plošče. V kolikor bi želeli popoln nadzor nad porabo električne energije, pa vam priporočamo uporabo naprednega sistema NOBO Energy Control (dodatna oprema)Tehnični podatki:

Višina: 20 ali 40 cm

Izhodne moči: 250 – 2000 W
Modeli višine 20 cm so dobavljivi v močeh 500 W do 1500 W

 

Izberite pravo velikost

DIMENZIJA (mm), MOČ (W):

525 x 400 mm, 500 W

625 x 400 mm, 750 W

725 x 400 mm, 1000 W

925 x 400 mm, 1250 W

1025 x 400 mm, 1500 W

1125 x 400 mm, 2000 W

 


Dimenzije NOBO
 

Kolesca

Komplet kolesc ponuja rešitev, ko želite radiator prestaviti na drugo mesto. Zagotavljajo enostavno montažo in stabilnost vašega radiatorja. 


nogice