Domov  |  Kontakt  | 

EKODAN d.o.o., Tržaška cesta 539, 1351 Brezovica pri Ljubljani

T: +386 (0) 41 329 729   M: info@ekodan.si

Potrebujete dodatne informacije glede nakupa in montaže?

Pokličite naše izkušene tehnične svetovalce. Skupaj bomo našli rešitev. 

041 329 729

Potrebujete dodatne informacije glede nakupa in montaže?

Pokličite naše izkušene tehnične svetovalce. Skupaj bomo našli rešitev. 

041 329 729

Pogoji poslovanja spletne trgovine EKODAN d.o.o.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Ekodan d.o.o. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in priporočili GZS. Priporočamo vam da se pred uporabo spletne trgovine seznanite in preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. V kolikor se s pogoji uporabe ne strinjate, Vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine. Pridružujemo si pravico do spremembe pogojev poslovanja v spletni trgovini Ekodan, zato vam priporočamo da si pred vsakim nakupom preberete Pogoje poslovanja spletne trgovine.

Ob registraciji in izvršenem nakupu v spletni trgovini Ekodan, postane obiskovalec tudi uporabnik spletne trgovine in kupec hkrati.

 

PODJETJE EKODAN d.o.o. (ponudnik) SE ZAVEZUJE, DA BO KUPCU ZAGOTOVIL NASLEDNJE INFORMACIJE:


Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)

b) kontaktne naslove, za hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)

c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)

d) dostopnost izdelkov (dostopnost izdelkov v spletni trgovini v razumljivem roku)

e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)

f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza

g) način plačila in dostave

h) časovno veljavnost ponudbe 

i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka

j) pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci

 

CENE

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače

 

NAČIN PLAČILA

Plačilo blaga v spletni trgovini Ekodan je možno na več načinov

  1. Po povzetju. Blago se plača dostavljalcu kurirske službe z gotovino. Vsi nakupi nad vrednostjo 50,00 € z ddv so oproščeni vsakršnih stroškov provizije. Vsi nakupi višji kot 50,00 € z ddv se dostavijo brezplačno.
  2. Po predračunu. Plačilo blaga lahko izvedete na osnovi ponudbe / predračuna katerega prejmete ob naročilu blaga v spletni trgovini, pri tem pa ste izbrali možnost plačila »Predračun«
  3. Plačilo s kartico (Visa, Master Card, Karanta, Maestro, Ba) pri osebnem prevzemu blaga na Tržaški cesti 539, Brezovica pri Ljubljani

 

POSTOPEK NAKUPA

Naročilo v spletni trgovini se odda preko gumba »V košarico«. Nakup lahko izvede le registriran uporabnik spletne trgovine, zato je pred nakupom potrebno izvesti registracijo, v kolikor te še nimate. Nakup zaključite s klikom na gumb » zaključi nakup«. Na e-mail vpisan ob registraciji v spletno trgovino boste dobili povzetek nakupa z vsemi potrebnimi navodili in obvestili o dostavi in plačilu blaga.

V kolikor je pri nakupu označeno plačilo »po povzetju« se blago v kolikor  je na zalogi in v kolikor je naročilo oddano do 12 00 ure, odpremi še isti dan, v večini primerov pa je dostava v roku 1-2 delovna dneva.

V kolikor si želite izdelke ogledati v razstavnem salonu, prosimo da svoj prihod najavite po tel. 01-2573-256 ali na eno od naših kontaktnih tel.številk. Delovni čas je od 8 00 do 16 00.

 

VRAČILO BLAGA

Potrošnik (fizična oseba) ima pravico, da v roku 14 dni od prevzema blaga podjetju sporoči preko e-maila (info@ekodan.si) da odstopa od pogodbe-nakupa. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek posredovanja (pošiljanja) blaga, lahko pa se blago dostavi na Tržaško c.539, Brezovica pri Ljubljani (priporočamo da se pred prihodom najavite po telefonu 01-2573-256). Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od dneva nakupa. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Če potrošnik morda artikel že začne uporabljati ali če pri tehničnih izdelkih posamezne komponente odpre ali sestavlja, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Proizvajalec artikla predpiše tudi njegovo originalno embalažo (v skladu s 36. členom Zakona o varstvu potrošnikov). Ker je embalaža sestavni del artikla, jo je prav tako treba priložiti tako, kot je bila v prvotnem stanju v času prejetja artikla (torej nepoškodovano in v nespremenjeni količini).

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!


GARANCIJA

Vsi izdelki v spletni trgovini Ekodan imajo garancijo. Garanciski list je priložen posamičnemu izdelku in je navedena tudi na računu. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih.


SERVIS, POPRAVILA, VZDRŽEVANJE

Servis za izdelke v spletni trgovini Ekodan se nahaja na Tržaški cesti 539, Brezovica pri Ljubljani. V kolikor je izdelek vgrajen (klimatska naprava, toplotna črpalka, talno ogrevanje) pa servis opravljamo tudi na terenu. Ravno tako za vse izdelke nudimo tudi redna vzdrževanja in dobavljamo rezervne dele. (priporočamo da se pred prihodom najavite po telefonu 01-2573-256).


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine Ekodan, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 

ODGOVORNOST

Ekodan d.o.o. se trudi, da bi ta stran vključevala le točne in ažurne podatke, vendar ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletne strani.

Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in tehničnih sprememb.

* Slike so lahko simbolične! Pridružujemo si pravico do napak!

Vse navedene tehnične lastnosti izdelkov so posredovane s strani proizvajalca. Ekodan d.o.o. ne prevzema odgovornosti za pravilnost dobljenih podatkov.

Cene veljajo do objave novega cenika! Objavljena gradiva, navodila za vgradnjo, montažo in uporabo, slike in priponke so avtorsko zaščitene in so v lasti proizvajalca oz Ekodan d.o.o.

 

SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo splošne pogoje poslovanja.