Domov  |  Kontakt  | 

EKODAN d.o.o., Tržaška cesta 539, 1351 Brezovica pri Ljubljani

T: +386 (0) 41 329 729   M: info@ekodan.si

Potrebujete dodatne informacije glede nakupa in montaže?

Pokličite naše izkušene tehnične svetovalce. Skupaj bomo našli rešitev. 

041 329 729

Potrebujete dodatne informacije glede nakupa in montaže?

Pokličite naše izkušene tehnične svetovalce. Skupaj bomo našli rešitev. 

041 329 729

Subvencije Eko Sklada - Toplotne črpalke Atlantic Excelia

Subvencija eko sklad 

Toplotne črpalke Atlantic Excelia modeli 11 in 14 kW v stenski kakor tudi v DUO izvedbi z bojlerjem za sanitarno vodo so uvrščene na seznam Eko Sklada in so upravičene do subvencije v višini 1000,00 € za dobavo, montažo in namestitev toplotne črpalke. V podjetju Tersus d.o.o. našim kupcem svetujemo in nudimo pomoč pri izpolnjevanju vloge za pridobitev subvencije. Vsebino razpisa si lahko ogledate na spodnji povezavi. 

http://www.ekosklad.si/html/razpisi/18SUB-OB13/18SUB-OB13.html


Javni poziv 24SUB-OB14 - 2014

Novost letošnjega poziva za dodelitev subvencije za toplotne črpalke je, da se subvencija prizna, v kolikor je bila vgradnja TČ izvršena s strani podjetja, kateri ima registrirano dejavnost in ima pridobljeno potrdilo za vzdrževanje in namestitev opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk s strani ARSO ( Agencija Republike Slovenije za okolje).

Druga novost je ta, da se subvencija odreja glede na to, v kolikor je bil na določenem področju sprejet občinski odlok za centralno ogrevanje stanovanjskih stavb, ki z aktom in energetskim konceptom opredeljuje drug prednostni način ogrevanja.

Povezava do javnega poziva 2014

 

Podjetje Tersus d.o.o. je vpisano v evidenco pooblaščenih podjetij za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk, na ARSO pod zaporedno številko 376.